Fysiske rammer

Thorshøjgård ligger midt i naturen – men tæt på byen. Med kun 1,5 km til City 2 og ca. 2 km til Høje Taastrup station er placeringen fredelig, men stadig central og let tilgængelig.

Ved ankomst til Thorshøjgård mødes man af rigtig god plads. Bygninger, haver, undervisningsfaciliteter og øvrige fysiske rammer er velholdte og indbydende så både unge og ansatte føler sig trygge og har mulighed for at indrette sig yderst fleksibelt efter behov.

Thorshøjgård har et stort gartneri (der i foråret og sommeren er fyldt med blomster, grøntsager og krydderurter), autoværksted, træværksted, nøddepakkeri, kreaværksted og meget mere, som i det daglige danner rammen om mange gode oplevelser – og masser af læring – for de unge.

Thorshøjgård er omgivet af grønne marker og der er rigeligt med både plads, lys og luft. Stedet har en karakteristisk allé, som består af smukke gamle rønnetræer. Alléen har inspireret til Thorshøjgårds logo, da den i fysisk forstand binder matriklen sammen.

Thorshøjgård har igennem Afdeling Uddannelse og Beskæftigelse indgået en aftale med Ishøj Golfklub, så eleverne kan få golfundervisning af professionelle trænere.