Special skills

SPECIAL SKILLS 2019

Thorshøjgård har sammen med SkillsDenmark og 11 andre uddannelsestilbud udviklet Special Skills, der har samme indhold som Skills Stafetten, men som er målrettet udskolingselever med særlige behov, der modtager specialundervisning.

Special Skills er et nonprofit arrangement, der arbejder med at afdække og stimulere faglige kompetencer, interesser og talenter blandt unge med særlige behov. Målet med Special Skills er, at eleverne dyster i at løse en række faglige udfordringer og opgaver for derved at finde ud af, hvad de er gode til og hvad de har interesse for. Special Skills er sammensat af en lang række forskellige discipliner indenfor bl.a. gartneri, teknik, auto, køkken, snedker, detail, botræning og meget andet.

Den faglige sværhedsgrad er inddelt i tre niveauer, så alle kan være med. Den 4. september 2019 afholdes igen Special Skills på Thorshøjgård.

Inspiration til videre uddannelse

Udover konkurrencerne i skills giver Special Skills de unge og deres lærere mulighed for at møde en række forskellige STU-udbydere og Produktionshøjskoler mv., som stillede op med faglig inspiration og aktiviteter, der viser de unge, hvad de kan komme til at lave efter folkeskolen. Alle deltagere får gratis forplejning i løbet af dagen og alle modtager et diplom ved dagens afslutning. Vinderne af de forskellige Special Skills får medaljer og præmier.

Har du/I spørgsmål til Special Skills 2019, så kontakt Thorshøjgårds forstander Anette Rubin på tlf.: 9339 0839 eller på mail: ar@thgmail.dk

Gensyn med Special Skills 2018 

TV Ishøj bragte denne reportage om Special Skills 2018

 

 

Herunder kan du se billeder fra Special Skills 2017: