Døgnafdelingerne

Grønnebo og Hedebo

På Thorshøjgård har vi to døgntilbud: Hedebo og Grønnebo. Begge er normeret til ni unge i alderen 15-30 år med en normering på 1:4 med sovende nattevagt kl. 23-07 i begge huse, som kan kontaktes ved behov. Hedebo og Grønnebo er godkendt af Socialtilsynet som socialpædagogisk opholdssted jf. Barnets Lov §43 samt som midlertidigt botilbud til voksne jf. Servicelovens §107.

Døgnafdelingerne Grønnebo og Hedebo har beliggenhed på samme matrikel som de øvrige afdelinger af Thorshøjgård og ligger i naturskønne omgivelser tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Grønnebo

Grønnebo er et nyt og tidssvarende byggeri i ét plan med ni enkeltmandsværelser. Alle værelser er med eget bad og toilet, samt trinettekøkken med mulighed for at tilberede sin egen mad. Derudover er der fællesområder, såsom køkken, stue, aktivitetsrum og vaskefaciliteter mv. Indretningen tager hensyn til de unges udfordringer og deres ofte følsomme sanseapparat, for eksempel i forhold til akustik, farvevalg og rumdeling.

Hedebo

Hedebo er et toplanshus med kælder. På 1. sal er der otte enkeltmandsværelser. De unge deler bad og toilet med 2-3 andre. I stue- og kælderetagen er der køkken, tv- og spisestue, aktivitetsrum, vaskefaciliteter mv.. Der er ligeledes et træningskøkken, som kan anvendes til at træne og selvstændiggøre de unge i at tilberede deres egen mad.
Der er normering 1:4.

KONTAKT

Har du spørgsmål om Døgnafdelingerne, kan du kontakte os på:

Grønnebo

28503285

Hedebo

30316320

Hverdagsbeskrivelse 

De unges dage er individuelt tilrettelagt, men tager alle udgangspunkt i samme overordnede ramme. Dagen starter kl. 7, hvor nogle unge vækkes, andre står selv op, og der spises morgenmad, hvorefter de unge tager afsted til deres uddannelses- og beskæftigelsestilbud.

For unge tilknyttet Uddannelses- og beskæftigelsesafdelingen på Thorshøjgård, er der fælles frokost for alle på matriklen kl.11.30-12.00.

Kl.14. Begynder de unge at komme hjem til afdelingerne.
Eftermiddagen bruges på afslapning, fritidsinteresser/aktiviteter samt huslige tjanser, ugentlig værelsesrengøring, tøjvask m.m.

Kl.18.00 er der aftensmad på afdelingerne.

Om aftenen lægges der op til aktiviteter og socialt samvær i fællesområderne. Det kan være i filmaften, spilleaften, husmøde m.m.

Kl. 22.30 skal der være ro i huset.