Persondatapolitik – samarbejdspartnere

Persondatapolitik for Thorshøjgård, bo- og uddannelsestilbud. Persondatapolitikken er udarbejdet for at skabe gennemsigtighed og passe godt på dine data.

Nedenfor kan du læse, hvordan Thorshøjgård håndterer personoplysninger.

Thorshøjgård er selvstændig dataansvarlig, og vi sørger for at behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Thorshøjgårds kontaktoplysninger er:

Thorshøjgård, bo- og uddannelsestilbud

Pedersborgvej 20

2635 Ishøj

Cvr. 6459 3528

Forstander Anette Rubin

Thorshøjgård behandler følgende persondata for samarbejdspartnere

Navn

Adresse

Mail

Tlf.

Oplysninger er til brug for en overskuelig løsning via leverandør registre og opbevares på interne drev og i fysisk form jf. systemlandskabet.

 

Formål med behandling og retsgrundlag:

Thorshøjgård behandler oplysninger i forbindelse med visitation og tilbudsgivning/tegning.

Modtagere af ovenstående oplysninger er Livsværk, skat, revision og socialtilsyn syd.

Data vil blive opbevaret i det tidsrum samarbejdet er aktivt.

 

Dine rettigheder:

 

Tilbagetrækning af samtykke:

I det omfang behandlingen af data er baseret på samtykke, vil en tilbagetrækning af dette kunne have konsekvenser for det videre samarbejde mellem dig og Thorshøjgård.

Sikkerhed:

Oplysningerne er tilgængelige for væsentlige medarbejdere på Thorshøjgård.

Personoplysningerne opbevares i administrationsbygningen og på interne drev jf. systemlandskabet.

Klageinstans:

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til datatilsynet. Se kontakt oplysninger og mere om klage her: www.datatilsynet.dk

Oplysning om politikken sker ved indgåelse af nye samarbejder, med mundtlig henvisning til hjemmesiden.