Operation Livsværk

Alle har ret til at være betydningsfulde. At være noget for andre. At være én, som andre har brug for. Det giver selvværd og livskvalitet.

Elever med særlige behov skal have samme muligheder og rettigheder som andre unge. For eksempel har gymnasieeleverne Operation dagsværk. Nu har vi også Operation Livsværk.

Operation Livsværk gør en forskel for udsatte og marginaliserede børn og unge i et uland. Samtidig giver Operation Livsværk eleverne i Danmark en øget viden om verdenen omkring dem – og sætter deres egen situation i perspektiv.

 

 

Hvert år i uge 44 samler STU-elever landet over ind til børn og unge i den tredje verden. I år går indsamlingen til, at etablere en sikkerhedsmur på Mukono Children´s Home i Uganda. Sikkerhedsmuren skal sørge for, at børnene kan sove trygt om natten, uden risiko for at blive misbrugt eller bortført.

Hvis du vil bestille arbejdskraft for en dag, så kan du udfylde en arbejdsbestillingseddel som lægges op her på siden, når tiden nærmer sig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kristina Andersen på 2598 0695

Walkathon og åbent hus

I forbindelse med Operation Livsværk afholder Thorshøjgård et Walkathon til fordel for udsatte børn i Uganda. Du kan støtte Thorshøjgårds Walkathon ved at gå med eller ved at sponsere vores elever. Samme dag holder vi åbent hus på Thorshøjgård.

Den specifikke dag offentliggøres her på siden, når vi nærmer os arrangementet.

Program for dagen:

Kl. 12:00-14:00         Walkathon

Kl. 13.30-16:00          Foredrag, rundvisning og demonstration på værkstederne (gratis)

Kl. 16:00-18:00         Banko og amerikansk lotteri

Kl. 18:00                Halloween-middag: Græskarsuppe med brød