Operation Livsværk

Alle har ret til at være betydningsfulde. At være noget for andre. At være én, som andre har brug for. Det giver selvværd og livskvalitet.

Elever med særlige behov skal have samme muligheder og rettigheder som andre unge. For eksempel har gymnasieeleverne Operation dagsværk. Nu har vi også Operation Livsværk.

Operation Livsværk gør en forskel for udsatte og marginaliserede børn og unge i et uland. Samtidig giver Operation Livsværk eleverne i Danmark en øget viden om verdenen omkring dem – og sætter deres egen situation i perspektiv.

 

 

Hvert år i uge 44 samler STU-elever landet over ind til børn og unge i den tredje verden. I år går indsamlingen til, at etablere en sikkerhedsmur på Mukono Children´s Home i Uganda. Sikkerhedsmuren skal sørge for, at børnene kan sove trygt om natten, uden risiko for at blive misbrugt eller bortført.

Hvis du vil bestille arbejdskraft for en dag, så udfyld arbejdsbestilling og send den til Kristina Andersen ka@thgmail.dk

Hvis du er i tvivl, så ring på 2598 0695

Walkathon og åbent hus den 31. oktober kl. 12.00

I forbindelse med Operation Livsværk afholder Thorshøjgård onsdag den 31. oktober Walkathon til fordel for udsatte børn i Uganda. Du kan støtte Thorshøjgårds Walkathon ved at gå med eller ved at sponsere vores elever.

 

Program for dagen:

Kl. 12:00-14:00         Walkathon

Kl. 13.30-16:00          Foredrag, rundvisning og demonstration på værkstederne (gratis)

Kl. 16:00-18:00         Banko og amerikansk lotteri

Kl. 18:00                     Halloween-middag: Græskarsuppe med brød, pris 30 kr.

(madbilletter kan med fordel købes på forhånd).

 

sponsor tilmelding walkathon