Information om Special Skills til forældre og netværk

SkillsDenmark og Thorshøjgård afholder den 6. september 2017 kl. 10 – 14 verdenspremiere på Special Skills – og dit barn skal med!

Special Skills afholdes for første gang i 2017, men bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor elever med specielle forudsætninger dyster i erhvervsrettede skills, der er særligt tilpasset deres faglige niveau. Derved kan de finde ud af, hvad de er gode til og hvad de har interesse for. Samtidig får eleverne mulighed for på nærmeste hold at stifte bekendtskab med nogle af de mange uddannelsesmuligheder der er.

Det bliver en festlig dag med masser af faglige udfordringer, læring og underholdning.

Hent denne tekst i Word form her: Information til forældre om Special Skills

Hvem kan være med?

Elever, der modtager specialundervisning kan deltage. Hent en tilmeldingsblanket her: Tilmeldingsblanket til Special Skills

Special Skills afholdes på Thorshøjgård i Ishøj i et samarbejde mellem SkillsDenmark og Thorshøjgård og har samme indhold som Skills Stafetten, hvor de fleste 8. klasses elever i Danmark hvert år dyster i erhvervsrettede opgaver om at kvalificere sig til finalen i danmarksmesterskaberne i håndværk – DM i Skills.

Du kan læse mere om Skills Stafetten på SkillsDenmarks hjemmeside: www.skillsdenmark.dk

På Special Skills dyster eleverne i hold. De dyster på forskellige niveauer (grøn piste, rød piste og sort piste), afhængigt af deres forudsætninger. På den måde kan alle være med – og alle kan blive udfordret. Det er dit barns lærer/pædagog, der tilmelder dit barn, og som vurderer, hvilken piste dit barn skal dyste på.

Hvad koster det? Og må forældre deltage?

Special Skills er gratis at deltage i og de tilmeldte elever får gratis forplejning på dagen. Alle deltagende elever modtager et diplom ved dagens afslutning og vinderne af de forskellige Special Skills kåres og de får naturligvis en fed præmie.

Du er som forælder meget velkommen til at komme og overvære Special Skills. Der vil for forældre og andre pårørende på dagen være mulighed for at købe mad og drikke. Du får desuden mulighed for at gå ”off piste” og afprøve dine egne skills med vores ”challenge yourself” opgaver, som dog er udenfor konkurrence.

Vær opmærksom på, at der vil være presse og tv til stede på Special Skills. Deltagelse på dagen er derfor samtidig et samtykke til, at du eller dit barn kan blive filmet og/eller fotograferet på dagen og at optagelserne kan blive bragt i tv, aviser og på hjemmesider uden yderligere tilladelser.

Yderligere information om Special Skills

Dit barns kontaktperson på skolen vil modtage yderligere, praktiske informationer om Special Skills dagen ca. 14 dage før selv arrangementet. Disse informationer vil blive sendt med dit barn hjem. Her får du f.eks. mere information om programmet for dagen, transport- og parkeringsforhold, hvileområder mm.

Vi ses til Special Skills 2017!