Køkken og kantine

Køkkenet ledes af en uddannet kok, som har stort fokus på sund, varieret og nærende mad.

Thorshøjgårds store køkken og kantine giver god mulighed for, at eleverne kan undervises i både madlavning, anretning, servering, hygiejne, ernæring og sundhed samt i kostplanlægning.

Både køkken og kantine kan efter aftale lejes i forbindelse med større arrangementer og konferencer. Udlejning ser i begrænset omfang. Der er plads til op til 80 personer i kantinen, hvor der er mulighed for at benytte projekter samt øvrigt AV-udstyr. .

 

 

P1010113P1010101P1010106P1010089P1010088P1010095DSCF1822DSCF1825DSCF0150DSCF0207DSCF0199DSCF0010 DSCF0758 DSCF0748 DSCF0746 DSCF0745 DSCF0744 DSCF0737 DSCF0739 Version 2 DSCF0740 DSCF0742 DSCF0743 DSCF0735 IMG_3445DSCF0733 DSCF0732 DSCF0731 DSCF0729